Kuulumisia kevätkokouksesta

Kokouksen tärkeimpänä asiana käytiin läpi venekuntien kisasuunnitelmat. Eniten osallistujia odotetaan R-Regattaan (4-6 venettä), Viaporin Tuoppiin (4) ja Kruunuvuorenselän Regattaan (2-6). Muutamien venekuntien tiedot puuttuvat vielä.

MM-kisoihin ovat osallistumassa Lotten ja ehkä Addam4. Caro V ja Pohjantähti eivät kilpaile tulevalla kaudella.

Ennen R-Regattaa järjestetään mahdollisesti Liuskasaari - Pentala -matkakisa edeltävänä perjantaina tai lauantaiaamusta. R-Regattaan on enää vain yhdeksän viikkoa, joten nyt on korkea aika laittaa veneet kuntoon!

Kultapokaaliedustajaehdokkaita ei ole tullut esille. Edustaja valitaan hallituksen toimesta lähempänä kisoja.

Ari Bungers luovutti vuonna 2015 HSS:n Keskiviikkokilpailuissa voittamansa 5.5m-luokan ensimmäisen palkinnon luokan kiertopalkinnoksi. Palkinto on vaaleansininen, lasinen, kaiverrettu Kaj Franckin suunnittelema malja. Pokaalista kilpaillaan 5.5m-luokassa HSS:n Keskiviikkokisoissa ja se on Suomen 5.5m-yhdistyksen omaisuutta.