Rush VI kilpailee Saksassa

Anders Nordman miehistöineen kilpailee tänä viikonloppuna Berliinissä Enoshima Trophy -regatassa. Kilpailuun on ilmoittautunut kaikkiaan 14 venettä (PDF) Saksasta, Hollannista, Italiasta ja Suomesta.

Wannseen kisasatama (kuva: Anders Nordman)

Wannseen kisasatama (kuva: Anders Nordman)

Enoshima Trophy on kilpailu vuoden 1964 Tokion olympialaisten kunniaksi ja siihen saavat osallistua vain pitkäköliset klassiset viisvitoset, joissa peräsin on kiinni kölissä. Kilpailu myös purjehditaan perinteisellä olympiaradalla, eli kolmioradalla.

Enoshima Trophy (kuva: Anders Nordman)

Enoshima Trophy (kuva: Anders Nordman)

Rush VI:lla on kilpailussa kovat paineet, sillä he jäivät niukasti toiseksi Saksan Starnberger-järvellä pari vuotta sitten ja kilpailun silloinen voittaja Twins X osallistuu tälläkin kertaa. Nyt on hyvä mahdollisuus maksaa kalavelat!

Kilpailu jatkuu sunnuntaihin asti ja tulokset ovat nähtävissä VSaW:n sivuilla.