BS Classics 2016

Tämän vuoden Kruunuvuorenselän regatta tarjosi kaksi täysin erilaista purjehduspäivää. Lauantaina rataa riepotteli kova, jopa lähes kolmenkymmenen solmun myrskytuuli ja sunnuntaina oli mitä kaunein heinäkuun keli. Lauantaina purjehdittiin vain yksi lähtö, sunnuntaina kilpailukutsun mukaiset kaksi lähtöä.

Norna ja Kisen kohtaavat (kuva  Jorma Rautapää )

Norna ja Kisen kohtaavat (kuva Jorma Rautapää)

Viisvitosten kilpailut painottuivat sunnuntaihin, jolloin mukana olivat Norna, Kisen ja Vis-a-vis. Norna voitti suosiollisessa tuulessa päivän molemmat lähdöt, mutta lauantain DNS painoi lopullisissa pisteissä liikaa. Luokkavoiton vei Kisen ja kolmantena oli Vis-a-vis, jonka vauhti kärsi rikkoutuneesta spinaakkerista.

Viisvitosten kausi jatkuu vielä HSS:n Keskiviikkokisoissa syyskuun puoleen väliin asti.